Jacob Hooy Haarlemmerbruin

Jacob Hooy Haarlemmerbruin is een klassiek product voor een snel diep gebruinde huid. Haarlemmerbruin wordt al jaren veelvuldig gebruikt om tijdens het zonnen nog bruiner te kunnen worden. Het is een natuurlijke bruiningsolie die de huid in 3 uur diepbruin kan maken.

Bij de standaard Haarlemmerbruin dient een los SPF aangebracht dient te worden. Maar sinds kort heeft Jacob Hooy ook een Haarlemmerbruin met SPF uitgebracht.

Het product stond al langere tijd op mijn verlanglijstje en ik besloot dan nu eindelijk beide producten te bestellen! Zowel met als zonder SPF. Dit omdat er bij de Hollandandbarrett een voordelige 1 + 1 actie was.

Tijd om dit veelbelovende magische goedje voor een zongebruinde huid zelf uit te testen! Je leest hier vandaag mijn Haarlemmerbruin review en ik laat je resultaat zien. Lees je mee?

Tip: Shop de Jacob Hooy Haarlemmerbruin hier extra voordelig!

Haarlemmerbruin Review

Jacob Hooy Haarlemmerbruin

Een veelgestelde vraag is:”Wat is haarlemmerbruin nou precies?”. Jacob Hooy Haarlemmerbruin is een natuurlijke bruiningsolie gemaakt op basis van olijf, kokos, amandel, sesam, bergamot en lavendel. De olie is bedoeld voor tijdens het zonnen en dient gebruikt te worden in combinatie met een SPF30 of hoger. Tenzij je de haarlemmerbruin met SPF gebruikt. Want deze maakt sinds kort ook onderdeel uit van Jacob Hooy assortiment!

De olie kan gebruikt worden over het hele lichaam en zorgt ervoor dat je huid nog bruiner wordt dan normaal. Zoals Jacob Hooy zelf vermeld maakt het de huid binnen 3 uur diepbruin. Het effect is voor iedereen anders. Dit ligt ook aan jouw huidtype en hoe snel je bruint. Maar dat het voor een sneller bruinend effect zorgt is zeker.

Veel gebruikers hebben baat bij haarlemmerbruin. Zo zag ik op de website van Hollandandbarret dat het product meer dan 250 reviews heeft waarvan 75% het product 5 van de 5 sterren geeft. Kortom: veel belovend dus!

De Jacob Haarlemmerbruin zit verpakt in een vrij basic verpakking. Het product zou mij niet direct doen opvallen in het schap. Het gaat om een transparant knijp flesje met klik dop. Ik heb de bruiningsolie in het standaard formaat gekocht, namelijk 250 ml. Maar de olie is ook verkrijgbaar in een kleiner flesje van 150 ml. Maar dus ook sinds kort een nieuwe variant, namelijk: de haarlemmerbruin met SPF.

Haarlemmerbruin met SPF
Haarlemmerbruin met SPF

Benieuwd hoe je dit haarlemmerbruin gebruikt en hoe het precies werkt? Dit vertel ik je in het kopje hieronder ↓

Hoe werkt haarlemmerbruin?

Een andere veelgestelde vraag is:”Hoe werkt haarlemmerbruin”. Haarlemmerbruin is een bruiningsolie die ervoor zorgt dat aanwezig pigment in de huid wordt geactiveerd. Het werkt als het ware dit pigment naar de oppervlakte. Dit beide zorgt ervoor dat het bruiningsproces tijdens het zonnen sneller verloopt.

Haarlemmerbruin Holland En Barrett

Haarlemmerbruin Review

Afgelopen dagen was het lekker zonnig dus had ik mooi de gelegenheid om de haarlemmerbruin uit te proberen! Ik heb hiervoor echt even de tijd genomen en ben hiervoor in mijn bikini in de tuin gaan liggen. Heerlijk, ik heb er echt even van genoten! Voor het zonnen aan, heb ik mijn hele lichaam ingesmeerd met de haarlemmerbruin met SPF.

De haarlemmerbruin zonder SPF gebruik ik liever voor alleen mijn benen omdat deze niet zo snel verbranden. Het is een honingachtig goedje wat wel wat vettig aanvoelt. De geur daarin tegen is heel erg lekker. De lavendel komt er qua geur bovenuit. Iets wat gelijk een ontspannende werking geeft. Eenmaal ingesmeerd, ziet mijn huid er olieachtig uit. Het doet mij denken aan een gewone bruiningsolie.

Vervolgens ben ik 2 tot 3 uurtjes gaan zonnen. Ik zag er vrij snel verschil en ook de SPF deed zijn werk. Na het zonnen ben ik wel even onder de douche gestapt. Dit om het residu af te spoelen (voelt wat vettig), maar ook zweet van de warmte. Ik ben overigens niet verbrand en de volgende dag was ik mooi egaal bruin geworden. Nou word ik sowieso wel snel bruin, maar dit keer was het net wat meer dan normaal. Mijn huid is een heel stuk bruiner geworden! Net alsof ik van vakantie kom. Dus ja, alle positieve reviews kan ik beamen.

Mocht je op zoek zijn naar een natuurlijke bruiningsolie en word jouw huid snel droog tijdens het zonnen? Dan kan ik je de Jacob Hooy Haarlemmerbruin producten zeker aanraden!


Jacob Hooy Haarlemmerbruin kopen?

Jacob Hooy Haarlemmerbruin is verkrijgbaar vanaf € 13,95  | 100 ml
bij de Hollandandbarrett.nl of Bol.com

Leestip: Top 5 beste zelfbruiners


Heb jij dit product al eens uitgeprobeerd? En zo ja, wat vind je ervan?

Volg jij me al op Instagram en/of TikTok?

Foto van auteur
Over de auteur
Ik ben Janine en expert op het gebied van beauty. Met veel passie en plezier run ik deze beauty blog. Al jaren schrijf ik hier wekelijks nieuwe artikelen op het gebied van make-up, skincare, haarverzorging, nagels en meer. Inmiddels heb ik al heel wat producten uitgetest en daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. En dit is dé plek waar ik graag al mijn ervaring met jullie deel!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.