The Flat Lay Co. Makeup Bag Review

Onlangs ontving ik een geweldig PR-pakketje met daarin mijn eerste The Flat Lay Co. Makeup Bag! Ik ben echt verrast door The Flat Lay Co. en vertel er daarom graag meer over. Voor mij was dit merk nieuw en ik denk dat dit ook voor jullie als lezers interessant kan zijn.

The Flat Lay Co. is een merk dat bekend staat om haar vrolijke, trendy en innovatieve make-up tasjes. Waaronder het ingenieuze model: de Flat Lay Drawstring Makeup Bag. Met slechts één trek aan het koord kun je deze tas snel opvouwen en al je cosmetica handig meenemen. Ja, je leest het goed: super handig voor op reis!

Ik ontving zelf de Drawstring Makeup Bag en Standing Brush Case uit hun nieuwe zomerse Mediterranean Oranges collectie. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan snel verder!

Tip: Shop de The Flat Lay Co. Makeup Bag hier extra voordelig!

Flat Lay Makeup Bag Review

The Flat Lay Co. Makeup Bag

The Flat Lay Co. is een merk dat vrolijke, trendy en innovatieve make-uptasjes verkoopt. Het werd opgericht in Londen door Lizzy, die het concept bedacht vanwege haar behoefte aan een make-uptasje dat haar drukke dagelijkse schema niet zou belemmeren en gemakkelijk overal mee naartoe genomen kon worden, van de sportschool tot aan het werk. Haar idee resulteerde in de platte make-up tas die je kunt opvouwen. Het eerste en meest populaire ontwerp was dan ook de Original Drawstring Bag.

Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, geliefd bij verschillende beroemdheden. Naast make-up tasjes biedt The Flat Lay Co. ook andere handige make-up opberghoesjes aan, zoals een case voor make-up kwasten. De producten van The Flat Lay Co. zijn verkrijgbaar in Nederland bij de webshop van Zalando.

Ik heb zelf de prachtige The Flat Lay Co. Drawstring Makeup Bag en The Flat Lay Co. Standing Brush Case in de kleur Mediterranean Oranges ontvangen. Hieronder vertel ik graag meer over elk item.

Standing Makeup Brush Case Review

The Flat Lay Co. Drawstring Makeup Bag

De The Flat Lay Co. Drawstring Makeup Bag is het originele en eerste model make-up tasje van het merk. Deze make-up tas dient als onderlegger voor je make-up producten en kan met één trek aan het trekkoord worden opgevouwen en meegenomen. Uitgevouwen heeft de tas een ronde vorm met een diameter van 52 centimeter. Aan de binnenkant vind je een grote binnenzak met ritssluiting en acht elastische houders voor make-up kwasten. Aan de buitenkant heeft de make-up tas twee grote zakken die met klittenband kunnen worden afgesloten. Naast de ”Mediterranean Oranges” uitvoering is deze toilettas ook in veel andere prints verkrijgbaar.

The Flat Lay Co. Standing Brush Case

De The Flat Lay Co. Standing Brush Case is een staande make-upkwasten opberghoes en pot in één. Het hoesje heeft een ritsluiting en kan eenvoudig omlaag gevouwen worden voor een makkelijkere bereikbaarheid. De case biedt ruimte voor zes grote en twee kleine make-up kwasten. De make-up kwasten kun je makkelijk in de elastische borstelhouders schuiven. Deze reis-make-up kwasten houder is ideaal voor op reis en beschermt de kwasten tegen stof en beschadigingen. Naast de ”Mediterranean Oranges” uitvoering is deze make-up kwasten tas ook in veel andere prints verkrijgbaar.

Review

Waarschijnlijk heb je het al uit mijn intro kunnen opmaken, maar ik ben razend enthousiast over mijn nieuwe The Flat Lay Co. Makeup Bags. De make-up tas kwam als geroepen en zoals je in de video hierboven kon zien, matchte deze ook nog eens met mijn nagels! Daarnaast kwam het pakketje echt als een verrassing en was prachtig ingepakt.

Ik weet nu al dat ik nog heel lang veel plezier ga hebben van mijn nieuwe make-up tas en bijpassende make-up kwasten houder. Deze gaan absoluut mee op vakantie.

Wat een goede uitvinding: een platte make-up tas die je alleen maar hoeft aan te trekken, waarna je gelijk klaar bent om te gaan. Echt heel handig. Ook de Mediterranean Oranges print is helemaal in mijn stijl. Nogmaals bedankt, The Flat Lay Co.!


Prijs & Verkrijgbaarheid

De The Flat Lay Co. make-up tasjes zijn te koop bij Zalando.nl. Hieronder de producten uit deze review:

  • The Flat Lay Co. Drawstring Makeup Bag Mediterranean Oranges | € 26,95
  • The Flat Lay Co. Standing Brush Case Mediterranean Oranges | € 18,95

Ook interessant: top 10 beste concealers


Volg jij me al op Instagram en/of TikTok?

Dit artikel bevat ontvangen producten.

Foto van auteur
Over de auteur
Ik ben Janine en expert op het gebied van beauty. Met veel passie en plezier run ik deze beauty blog. Al jaren schrijf ik hier wekelijks nieuwe artikelen op het gebied van make-up, skincare, haarverzorging, nagels en meer. Inmiddels heb ik al heel wat producten uitgetest en daardoor weet ik precies wat wel en niet werkt. En dit is dé plek waar ik graag al mijn ervaring met jullie deel!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.